Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 7.1g61kcal0.1g0g6.9g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g207kcal1g7.8g19.2g0.4g
Valittu annoskoko59g103kcal0.5g3.9g9.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g52kcal0.3g2g4.8g0.1g
Arvot/100g100g174kcal0.8g6.6g16.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522