Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino8.2g28kcal1.9g4.3g0.3g0.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl8.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g6.8g17kcal1.2g0g1.3g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 19g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g137kcal7g12.4g6.2g1.4g
Valittu annoskoko59g69kcal3.5g6.2g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal1.8g3.1g1.6g0.4g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565