Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Munakoiso 20g4.5kcal0.1g0.6g0g0.5g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow25g90kcal3g18.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g240kcal6.6g40g5.6g1g
Valittu annoskoko60g120kcal3.3g20g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g60kcal1.7g10g1.4g0.3g
Arvot/100g100g202kcal5.5g33.6g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368