Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa2.3g8.4kcal0g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.1g1.1kcal0g0g0g1.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g3.3g13kcal0.7g0g1.1g0g
Aurajuusto8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl12g39kcal3g0.2g2.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 5.6g21kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g399kcal25g0.6g32.8g3.6g
Valittu annoskoko60g200kcal12.5g0.3g16.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna30g100kcal6.3g0.2g8.2g0.9g
Arvot/100g100g335kcal21g0.5g27.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249