Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 23g7.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mansikka 13g6.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g78kcal0g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g183kcal0.6g43.8g0g1g
Valittu annoskoko60g92kcal0.3g21.9g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g46kcal0.2g11g0g0.3g
Arvot/100g100g154kcal0.5g36.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463