Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g3.5g22kcal0g0g2.5g0g
Liivate 0.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g4.7g4.4kcal0g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa9g9kcal1g0.3g0.5g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)9g15kcal0.4g1.5g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g9g42kcal0.7g6.3g1.8g0.3g
Maitorahka, Valio, 0,312g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g7g37kcal0.3g3.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g282kcal8.6g27.2g15.6g0.8g
Valittu annoskoko60g141kcal4.3g13.6g7.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g71kcal2.2g6.8g3.9g0.2g
Arvot/100g100g237kcal7.2g22.8g13.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794