Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g23g17kcal0.4g3.8g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli3.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 7g12kcal1.2g0g0.8g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g16g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kesäporkkana (Pirkka)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g86kcal4.4g10.8g2.8g0g
Valittu annoskoko60g43kcal2.2g5.4g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.1g2.7g0.7g0g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9.1g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957