Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.1g21.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g260kcal6.8g43g6g2.6g
Valittu annoskoko60g130kcal3.4g21.5g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g65kcal1.7g10.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g217kcal5.7g36g5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760