Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g14g2.8kcal0.4g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g87kcal7.2g3.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko60g44kcal3.6g1.8g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.8g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g73kcal6.1g3g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267