Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g10g35kcal1.8g5.9g0.4g0.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl14g16kcal3g0g0.4g0g
Pekoni (Dulano)6.2g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g10g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g177kcal13.2g14.4g6.8g1.2g
Valittu annoskoko60g88kcal6.6g7.2g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal3.3g3.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g148kcal11.1g12.1g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360