Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka2.5g10kcal0.1g2.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g92kcal5.8g8g3.6g1g
Valittu annoskoko60g46kcal2.9g4g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g23kcal1.5g2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339