Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g3.1g2.5kcal0.6g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Oltermanni 17%6.4g17kcal1.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g151kcal10.6g14.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko60g75kcal5.3g7.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal2.7g3.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339