Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 16g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 28g65kcal3.6g0.2g5.6g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g207kcal7.8g2.4g18.2g1.4g
Valittu annoskoko60g103kcal3.9g1.2g9.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g52kcal2g0.6g4.6g0.4g
Arvot/100g100g174kcal6.5g2g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996