Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 38g13kcal0.1g2.7g0g0.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7g27kcal0g6.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)4.7g16kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g2.3g14kcal0.6g0.3g1.2g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g228kcal3.4g29g10.2g3.2g
Valittu annoskoko60g114kcal1.7g14.5g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna30g57kcal0.9g7.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g191kcal2.9g24.4g8.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258