Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.8g11kcal0.1g2.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.4g11kcal0.8g0.4g0.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g444kcal10g8g41.4g1.6g
Valittu annoskoko60g222kcal5g4g20.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g111kcal2.5g2g10.4g0.4g
Arvot/100g100g372kcal8.4g6.7g34.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546