Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Sokeri4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus2.8g9kcal0.3g1.8g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g150kcal6.8g23.8g3g0.8g
Valittu annoskoko60g75kcal3.4g11.9g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal1.7g6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230