Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.9g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino16g57kcal2.1g11g0.4g1g
Lihaliemkuutio maggi extra0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g211kcal10.2g23.6g8.2g2g
Valittu annoskoko60g105kcal5.1g11.8g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna30g53kcal2.6g5.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g176kcal8.5g19.8g6.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578