Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit23g47kcal3.4g0.5g3.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)15g5.8kcal0.2g1.2g0g0.2g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g11g39kcal1.5g8.1g0.1g0.3g
Juustodippi, Pirkka 300g11g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g213kcal10.8g20g9.8g1g
Valittu annoskoko60g106kcal5.4g10g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g53kcal2.7g5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.8g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217