Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.7g15kcal1.1g2.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 6.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)9g8kcal0.6g1.4g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g2.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g76kcal4.6g8.8g2.2g2g
Valittu annoskoko60g38kcal2.3g4.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal1.2g2.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3.9g7.4g1.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520