Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 9g13kcal0.2g0.3g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mansikka 24g11kcal0.1g2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g205kcal3.8g22.2g10.6g1g
Valittu annoskoko60g103kcal1.9g11.1g5.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g51kcal1g5.6g2.7g0.3g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.6g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709