Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g2.9g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemi laimennettu 18g3.3kcal0g0.5g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.6g6.9kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g118kcal7.4g8.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko60g59kcal3.7g4.2g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal1.9g2.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978