Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g13g46kcal1.4g9.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g172kcal10g23.2g4g0.4g
Valittu annoskoko60g86kcal5g11.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal2.5g5.8g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal8.4g19.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345357