Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.6g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl1.2g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl3.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g16g9kcal0.1g2.3g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä7.8g13kcal0.1g3.4g0.1g0g
Flora Vanilla 12%16g30kcal0.7g2.5g1.9g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g144kcal5.8g19g5.2g0.4g
Valittu annoskoko60g72kcal2.9g9.5g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal1.5g4.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.9g16g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301