Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.7g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Purjosipuli6.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 8.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 18g33kcal4.7g0g1.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g140kcal11.4g3g9.2g0.6g
Valittu annoskoko60g70kcal5.7g1.5g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal2.9g0.8g2.3g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.6g2.5g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080