Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 24g19kcal0.4g3.9g0g0.2g
Silakkafilee 14g20kcal2.3g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.1g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g135kcal9.8g8.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko60g68kcal4.9g4.4g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal2.5g2.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.2g7.4g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385728