Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g139kcal10.4g2.6g9.8g1.4g
Valittu annoskoko60g69kcal5.2g1.3g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal2.6g0.7g2.5g0.4g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.2g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932