Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 21g23kcal4.5g0g0.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 15g10kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g74kcal9.2g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko60g37kcal4.6g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal2.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.7g0.8g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003