Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 20g27kcal0.5g5.9g0.1g0.2g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g5.9g19kcal1.5g0g1.5g0.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g12kcal0.2g0.5g1g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g25g34kcal4.4g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g184kcal13.2g13.8g8.4g0.6g
Valittu annoskoko60g92kcal6.6g6.9g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g46kcal3.3g3.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092