Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman7.8g13kcal0.9g0g0.8g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2g6.8kcal0.3g1.4g0g0.1g
Ruskeita papuja, Rainbow5.2g4.4kcal0.3g0.7g0g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g70kcal3.4g6g3g2.6g
Valittu annoskoko60g35kcal1.7g3g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal0.9g1.5g0.8g0.7g
Arvot/100g100g59kcal2.8g5g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933