Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g12g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g19g23kcal2.6g0.2g0.1g0g
Leivontamargariini Euroshopper1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g124kcal6.8g4.8g6.2g0g
Valittu annoskoko60g62kcal3.4g2.4g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal1.7g1.2g1.6g0g
Arvot/100g100g104kcal5.7g4g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761