Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.8g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g365kcal7.4g46.2g16g2.2g
Valittu annoskoko60g182kcal3.7g23.1g8g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g91kcal1.9g11.6g4g0.6g
Arvot/100g100g304kcal6.2g38.6g13.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070