Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr7g20kcal0.6g0.7g1.7g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore32g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio14g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g99kcal3.6g4.4g7.4g0.6g
Valittu annoskoko60g50kcal1.8g2.2g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g25kcal0.9g1.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal3g3.7g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757