Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli7.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g24g14kcal0.7g1.8g0.5g0g
Ketsuppi, Heinz5.5g5.6kcal0g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)15g17kcal3.8g0g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g87kcal9.2g6.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko60g43kcal4.6g3.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal2.3g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g72kcal7.7g5.5g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341