Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 33g41kcal6.9g0g1.5g0g
Valio Viola Mustapekka 100g7.3g34kcal0.9g0.5g3.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio15g10kcal0.2g0.6g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g190kcal16g2.6g12.8g0.2g
Valittu annoskoko60g95kcal8g1.3g6.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g48kcal4g0.7g3.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.3g2.2g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474