Ylelliset silakkapihvit juhlapäiväksi

Marinoi silakkafileitä kevytkermassa pari tuntia.

Korppujauhota fileet ja paista juoksevan margariinin kera.

Tarjoa puikulaperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafile, perattu, ruodoton, tuore41g43kcal6.2g0g1.8g0g
Korppujauho 8.2g30kcal0.9g6.1g0.1g0.4g
Kevytkerma (Pirkka), annos 200g5.5g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g233kcal14.6g12.6g13.2g0.8g
Valittu annoskoko60g116kcal7.3g6.3g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g58kcal3.7g3.2g3.3g0.2g
Arvot/100g100g194kcal12.2g10.5g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329323