Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale8g26kcal1g0g2.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 33g8kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio3.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g119kcal6.4g2.2g8.8g1.6g
Valittu annoskoko60g60kcal3.2g1.1g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal1.6g0.6g2.2g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.8g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412