Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g418g1486kcal27.2g133.9g96.2g7.5g
Taloussuklaa, Fazer126g647kcal4.9g70.3g37.7g6.7g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g4395kcal75.8g408.6g277.2g28.4g
Valittu annoskoko590g2198kcal37.9g204.3g138.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna295g1099kcal19g102.2g69.3g7.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745