Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta146g526kcal19g102.3g3.1g5.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g3163kcal60.6g486.6g103.4g14.2g
Valittu annoskoko590g1582kcal30.3g243.3g51.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna295g791kcal15.2g121.7g25.9g3.6g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095