Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g7.8kcal1.4g0.1g0g0.7g
Vehnälese 17g38kcal2.2g2.6g0.8g6.3g
Ruislese 14g40kcal2.1g3.7g0.6g5.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g42g155kcal5.9g23.1g3.4g4.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)126g441kcal15.1g86.9g2.4g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 168g576kcal17.1g117.6g2g5.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2531kcal87.6g471.4g18.4g58.8g
Valittu annoskoko590g1265kcal43.8g235.7g9.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna295g633kcal21.9g117.9g4.6g14.7g
Arvot/100g100g214kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948