Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g3.8g15kcal0.1g0.8g1.3g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g5g13kcal0.6g0.2g1.1g0.1g
Chilikastike original, Felix7.5g6.6kcal0.1g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g80g176kcal9.6g2.1g14.4g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 25g25kcal0.8g5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g654kcal28g52.2g35.4g8.8g
Valittu annoskoko590g327kcal14g26.1g17.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna295g164kcal7g13.1g8.9g2.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030