Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu157g565kcal18.8g111.4g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 207g296kcal25.9g0.6g21.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g25g16kcal0.9g0.1g6.3g0g
Sokeri 63g255kcal0g62.7g0g0g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Appelsiini, kuorittu 82g38kcal0.5g7.3g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g3010kcal93.8g365.8g136.4g3.4g
Valittu annoskoko590g1505kcal46.9g182.9g68.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna295g753kcal23.5g91.5g34.1g0.9g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429