Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 62g453kcal0.7g0.2g50.7g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 23g46kcal2.9g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Raparperi 83g28kcal0.6g4.6g0.1g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 83g32kcal0.1g6.8g0.1g1.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.2g23kcal0.2g5g0.2g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g83g291kcal11.7g46.6g6.2g8.3g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.2g29.1g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g3863kcal58.6g463.4g193g30.2g
Valittu annoskoko590g1931kcal29.3g231.7g96.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna295g966kcal14.7g115.9g48.3g7.6g
Arvot/100g100g328kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790