Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g124g75kcal12.4g5.3g0.4g0g
Sokeri 211g857kcal0g210.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g332kcal9.9g67.8g1.2g3.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g66kcal3.3g2g3.9g5.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g224kcal0g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g3466kcal78.6g584.4g83g17.6g
Valittu annoskoko590g1733kcal39.3g292.2g41.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna295g866kcal19.7g146.1g20.8g4.4g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920