Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g336g1174kcal11.7g271.8g3.4g10.1g
Kuivahiiva, annos 11g4.4g16kcal2g1.8g0.3g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2541kcal27.4g552g23.4g20.2g
Valittu annoskoko590g1271kcal13.7g276g11.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna295g635kcal6.9g138g5.9g5.1g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547