Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g15g53kcal0g0.4g5.7g0g
Becel juokseva, annos 10g35g231kcal0g0g25.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g150g668kcal10.7g101.9g29.6g5.3g
Vispikerma Flora 20%125g275kcal3.7g6.2g25g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g65g363kcal5.5g35.8g22.1g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g38g204kcal1.9g22.1g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g4140kcal73.4g438g241g10.6g
Valittu annoskoko590g2070kcal36.7g219g120.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna295g1035kcal18.4g109.5g60.3g2.7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963