Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g125g900kcal1.2g1.2g100g0g
Fariinisokeri125g508kcal0g124.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten28g93kcal6.6g12.7g5.9g3.1g
Pandan tumma suklaa 150 g44g234kcal2.1g22.8g14g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g63g328kcal5.9g33.1g19.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl31g181kcal6.6g1.7g15.8g3.6g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1181g5253kcal73.4g412g375.2g13.4g
Valittu annoskoko591g2627kcal36.7g206g187.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna295g1313kcal18.4g103g93.8g3.4g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773