Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g38g148kcal1.1g7.5g12.8g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g50g125kcal5.5g1.5g11g0.8g
Chilikastike original, Felix75g66kcal1.3g11.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Paprika punainen 325g95kcal3.1g14.6g1.3g6.2g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Chili mausteseos, Old El Paso7.5g21kcal0.6g3.7g0.5g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g801g1762kcal96.1g20.8g144.1g1.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 250g246kcal7.7g49.8g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g6541kcal277.6g517.6g352.2g88g
Valittu annoskoko5900g3271kcal138.8g258.8g176.1g44g
Annoskoko puolitettuna2950g1635kcal69.4g129.4g88.1g22g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030