Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow238g872kcal33.2g168.6g7.4g7.1g
Kesäkurpitsa1750g298kcal7g43.8g10.5g12.3g
Tomaattimurska, 1 prk1000g268kcal6g53g2g14g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g30g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1250g413kcal41.2g61.2g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g250g375kcal45g0g22.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g1000g1070kcal231g0g100g0g
Maizena maissitärkkelys50g175kcal0.4g43.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g7252kcal743g784.2g289.2g91.6g
Valittu annoskoko5900g3626kcal371.5g392.1g144.6g45.8g
Annoskoko puolitettuna2950g1813kcal185.8g196.1g72.3g22.9g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057