Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g288g1123kcal0.6g279.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g720g688kcal7.9g131g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g576g5184kcal0g0g576g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4320g1166kcal56.2g207.4g8.6g73.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g16324kcal129.4g1235.6g1169.2g146.8g
Valittu annoskoko5904g8162kcal64.7g617.8g584.6g73.4g
Annoskoko puolitettuna2952g4081kcal32.4g308.9g292.3g36.7g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234