Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g964g260kcal12.5g46.3g1.9g16.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g241g251kcal19g39.3g1.4g4.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g241g265kcal12g50.6g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1205g1928kcal32.5g32.5g180.7g0g
Ruohosipuli 482g109kcal6.7g8.2g2.9g11.6g
Katkarapu 2410g1648kcal348g0g26.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton121g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g241g2169kcal0g0g241g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g13310kcal862.2g357.6g911.2g65.8g
Valittu annoskoko5904g6655kcal431.1g178.8g455.6g32.9g
Annoskoko puolitettuna2952g3328kcal215.6g89.4g227.8g16.5g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850